ZET JIJ je IN voor onze vrijheid?

Bevrijdingsfestival Overijssel is een gratis festival! Om ieder jaar weer mooie bands en fantastische projecten neer te zetten, zijn er extra inkomsten nodig. Gelukkig zijn er ieder jaar weer heel veel mensen die zichzelf of hun bedrijf aan het festival willen verbinden. Ook in 2022 hebben we veel sponsoren, partners en vrijwilligers aan ons kunnen verbinden.  Mensen met een warm hart voor vrijheid. Mensen die we onze vrienden noemen! Bekijk hier onze partners. 

UITGELICHT

We mogen terugkijken op een fantastische editie van Bevrijdingsfestival Overijssel: bezoekers, sponsoren, partners, vrijwilligers, crew en iedereen die bij het festival betrokken was, ontzettend bedankt voor alle support!

Bevrijdingsfestival Overijssel heeft de ANBI status en dat betekent dat we aan de eisen voldoen die de overheid stelt. Uw geld komt dus op de goede plek terecht!

Het grote Bevrijdingsfestival op 5 mei  2020 én 2021 moesten we helaas overslaan, maar met een online programma hebben we ons best gedaan de impact van deze dag alsnog te stimuleren.  

Bevrijdingsfestival Overijssel trekt ieder jaar ruim 130.000 bezoekers. Mensen van alle leeftijden uit Overijssel en ver daarbuiten trekken naar het Weezenlandenpark in Zwolle en vieren samen de vrijheid.

ADS

PARTNERS