Een bijdrage aan Bevrijdingsfestival hoeft niet direct te betekenen dat u het festival financieel sponsort. Het is ook goed mogelijk om het festival te ondersteunen met ideeën, kennis, middelen of diensten. We nodigen u graag uit voor een gesprek.

Bevrijdingsfestival Overijssel staat voor het vieren van vrijheid! Ieder jaar vieren we op 5 mei dat we vrij zijn om te leven waar, met wie en hoe wij willen. We maken elke dag weer heel bewust de keuze onze vrijheid in te zetten voor een leukere, betere wereld. Een wereld waarin mensen leven met respect en aandacht voor elkaar en voor hun omgeving.

Wij voelen ons maatschappelijk verantwoordelijk en werken wij graag samen met bedrijven die een bijdrage kunnen leveren aan bewustwording en het verbeteren van de wereld om ons heen. ‘Samen sta je sterker’ vinden wij als Bevrijdingsfestival Overijssel. We gaan graag met je in gesprek om te zoeken naar een samenwerking tussen jouw organisatie en Bevrijdingsfestival Overijssel. Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking, voor iedereen kansen biedt.

Wilt u eens van gedachten wisselen?

Neem contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

STEUN het Bevrijdingsfestival | Mogelijkheden

Koop een kaartje voor de P&G area van het BFO
Verbind uw bedrijfsnaam aan het Bevrijdingsfestival
Word vrijwilliger!


ADS

PARTNERS