Bevrijdingsfestival Overijssel is hét grootste Bevrijdingsfestival van Nederland. Ieder jaar trekt het festival tussen de 100.000 tot 140.000 bezoekers tot ver buiten de provinciegrenzen. Om onze bezoekers te trekken, zetten wij verschillende middelen in. En daar kunt u op meeliften!

Verbind uw bedrijfsnaam ook aan het Bevrijdingsfestival. Dat kan door bijvoorbeeld een advertentie te plaatsen op onze website of in onze opvouwbare programmaflyer. Hierop zijn o.a. de plattegrond, het blokkenschema en praktische informatie te vinden. Dé must-have voor elke festival- bezoeker om te weten waar en op welk moment je moet zijn. We bieden u mooie mogelijkheden hierin te adverteren. Maar het is ook mogelijk uw commercial of speciale actie onder de aandacht te brengen via ons ledscherm naast het hoofdpodium. Of plaats uw logo op de baniervlakken naast ons podium. Op het veld staat niet alleen 40.000 man de vrijheid te vieren, de media gebruikt ook vaak fotografie van het hoofdpodium. Mooi toch als daar net uw logo bij staat?

Sponsor een podium 

Adopteer een podium en verbind hier uw bedrijfsnaam aan. Deze naam wordt in alle communicatie over het project genoemd, zoals bijvoorbeeld 'Podium Abbott'. 

Sponsor een project 

Het is mogelijk een project te adopteren en hier directe naamsverbinding mee aan te gaan, zoals de Familieweide of het Wereldpaviljoen. De naam wordt in alle communicatie over het project genoemd.

Ticketsponsor P&G | € 300,-

Op onze toegangstickets van de P&G is ruimte voor 5 sponsoren. Daarnaast ontvang je 2 kaarten voor de entree van de backstage Press & Guest area t.w.v. € 30,- per stuk.

Banner op ONZE websites | € 600,-

Bezoekersaantallen: 250.000 per jaar.
Random vertoning, met maximaal 10 adverteerder in een carrousel.
Inclusief doorklik naar eigen website of landingspage.
Plaatsing zowel op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl als www.vriendenvanbfo.nl.

Advertentie Programmaflyer | € 800,- 

 50.000 exemplaren, A3. Op deze flyer zijn o.a. de plattegrond, het blokkenschema en praktische informatie te vinden. Dé must-have voor elke festivalbezoeker!

Commercial 20 sec op LED-scherm | € 1.750,- 

Full colour led-scherm met een afmeting van 6,1x4,5meter. Tussen de optredens door is uw commercial van 20 sec minimaal 15 maal te zien. 

Baniervlakken | € 5.000,- 

De baniervlakken van 2x2 meter, direct naast het Hoofdpodium. Uw logo is op 4 vlakken prominent te zien. 

REUZENRAD | € 5.000,- 

Op het hoofdveld staat een groot reuzenrad dat helemaal ‘aangekleed’ kan worden in de huisstijl van uw bedrijf.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Bekijk de partners die zich in 2019 aan het festival verbonden waren. 

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meerdere adverteermogelijkheden benutten? Neem gerust contact op met Annemien Brugging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ANBI status

Bevrijdingsfestival Overijssel heeft de ANBI status en dat betekent dat we aan de eisen voldoen die de overheid stelt. Uw geld komt dus op de goede plek terecht! Door de ANBI status kunt u als donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels.


STEUN HET BEVRIJDINGSFESTIVAL | MOGELIJKHEDEN

Koop een kaartje voor de Press&Guest area van het BFO
Deel uw kennis, middelen of ideeën
Word vrijwilliger


VOORBEELDEN

Verschillende mogelijkheden om op te vallen 

Sponsor5

Volop aandacht in het reuzenrad

Sponsor5

Adopteer een podium

Sponsor5

voorbeeld

Sponsor5

voorbeeld

Sponsor5

voorbeeld


ADS

PARTNERS