februari 2020: STart verkoop 5 mei 2020

In de Press & Guest van het Bevrijdingsfestival Overijssel vier jij je feestje backstage. Daar zijn geen lange rijen, drink je uit een glas, word je bediend en maak je gebruik van de (normale) toilet in het Parkpaviljoen. Ook heb je toegang tot het VIP-Vak voor het podium en VIP-Stage op het podium, kun je mee met backstagerondleidingen en geniet je van nog meer extra's! 

MAATWERK

Afgelopen jaren is gebleken dat veel bedrijven de P&G ruimte graag inzetten als leuk uitje voor het personeel of om zelf gasten te kunnen uitnodigen. Hiervoor leveren we maatwerk vanaf 10 personen. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met uw eigen bedrijfsnaam er op, het huren van een VIP-tafel, tickets inclusief diner of aangeklede borrel of toegangtickets inclusief twee consumpties? Wat u wil.  Interesse? Neem contact op met Anke Bosch via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 453 2660. 

Vanaf 10 personen, vermelden we uw logo trouwens ook als parrtner op de website van het Bevrijdingsfestival Overijssel en deze vrienden van website

 

ADS

PARTNERS