Wil je een kaartje kopen voor de Press&Guest area van het Bevrijdingsfestival Overijssl? Of heb je deze al gekocht? Lees dan deze kleine lettertjes nog even na.  

Toegang tot de Press & Guest krijg je als je een kaartje hebt gekocht en deze bij de ingang van de P&G kunt laten zien. De QRcode kan gescand worden vanaf een mobiel of geprint papier (zorg dat de code niet gevouwen wordt). 

LET OP: tickets die gekocht zijn via het ParkPaviljoen (€ 15,-) geven toegang tot de P&G, maar geven geen toegang tot het VIP-Stage, VIP-Vak en de backstage rondleidingen. 

Openingstijden
Deuren open: 12:00 uur 
Deuren Parkpaviljoen dicht: 22:30 uur (wc en horeca niet meer toegankelijk)
Dicht: 23:30 uur

Van 12:00 tot 12:30 uur vindt er voor genodigden een Vrijheidsborrel plaats. We zetten hiervoor tijdelijk een klein gedeelte van de Press & Guest ruimte af dat alleen toegankelijk is voor deze genodigden. We vragen hiervoor uw begrip.

VIP Vak
Het vak vooraan het hoofdpodium heeft gelimiteerde ruimte. Wij proberen iedere Guest de kans te bieden om op deze unieke plek de artiesten op het hoofdpodium te bewonderen door na ieder concert de ruimte ‘schoon te vegen’. Op deze manier kunnen ook andere mensen met een kaart voor de P&G genieten van hun voordelen.

Wanneer het evenement merkt dat het vak relatief leeg blijft is er de mogelijkheid om het vak voor een korte periode ook beschikbaar te stellen voor andere bezoekers. Op deze manier ontstaat er geen loze ruimte vooraan het hoofdpodium. Het voordeel wat je als Guest hebt is dat je het recht hebt om altijd binnen te kunnen lopen. Let op: er is gelimiteerde ruimte beschikbaar.

VIP Stage
Bovenstaande spelregel geldt ook voor het VIP Stage op het hoofdpodium. echter, wordt dit VIP deck gedurende populaire optredens vaker 'schoon geveegd'. 

Rondleiding
Er is met enige regelmaat de mogelijkheid mee te gaan met een backstage rondleiding over het terrein. Het is niet mogelijk om je vooraf in te schrijven voor gezette tijden, dus houd zelf in de gaten wanneer de rondleiders aangeven wanneer het volgende vertrekmoment is. Je kan dan zelf op tijd aangeven dat je een rondleiding wilt volgen.

Bevrijdingsfestival Overijssel verstrekt geen gegevens aan derden.
Een inschrijving is voor één editie, vrienden zijn we voor het leven!

Huisregels
Op het festivalterrein (inclusief de Press & Guest) geldt een verbod voor:

  • Drugs, wapens, glaswerk en blik
  • Meegebracht eten en drinken
  • Alcoholverkoop aan personen onder de 18 jaar
  • Wildplassen
  • Het dragen van clubkleding (bijv. motor- of voetbalclubs)
  • Gaspatronen
  • Flyeren
  • Drones boven of in de nabijheid van het festivalterrein

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en politie. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of andere schade als gevolg van bezoek aan het festival. De organisatie kan personen de toegang weigeren. Op het terrein gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden.


ADS

PARTNERS