Verenigingsactie

Ga op 5 mei samen met je vereniging of team achter de bar staan op Bevrijdingsfestival Overijssel en verdien keiharde knaken voor jouw club! Voor iedere crewlid die geleverd wordt kun je namelijk € 75,- verdienen voor jouw clubkas.

Dat is niet alleen gezellig, dat is ook nog eens flink cashen!

De voorwaarden voor 5 mei 2024, zijn nog niet klaar. Wel kun je hieronder de voorwaarden voor 2023 nog eens nalezen. Benje al enthousiast en wil je jouw club alvast aanmelden? Doe dat zeker en we nemen t.z.t. graag contact met je op!

bar 7

Lees hieronder de voorwaarden van 2023 nog eens na
Voor de middagshift storten we € 42,50,- per persoon in de clubkas van je vereniging, voor de avondshift € 30,- en voor de dagshift € 75,- . Jullie krijgen eten en drinken en een T-shirt en trui van het festival die je op 5 mei draagt, maar daarna mag houden! Heb je als vereniging mogelijk interesse Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 te steunen en wil je meer informatie? Laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen.

Geen lid van een vereniging, maar wil je jezelf wel inzetten voor het goede doel? Dan kan je ook gebruik maken van deze actie! De bedragen die je kunt verdienen zijn hetzelfde. Verzamel een groepje vrienden, selecteer een goed doel en vul het bovenstaand formulier in. Natuurlijk is het altijd mogelijk je gewoon aan te melden als vrijwilliger

Voorwaarden

  • Als vereniging kun je je kunt jouw vereniging aanmelden als je een team verzameld van minimaal 10 leden die willen meewerken met de werkactie. Het team handelt vanuit een vereniging of stichting.
  • Voor de middagshift (circa 10.00 tot 20.00 uur) ontvang je € 42,50 per vrijwilliger. Voor de hele dagshift (circa 10.00 - 1.00 uur) ontvang je € 75,- per vrijwilliger gestort in de clubkas. Bij opgave geef je aan welke shift je kiest als vereniging.
  • Je krijgt voldoende pauze, eten, drinken en een t-shirt en trui van het festival.
  • Het geld wordt een aantal weken na 5 mei gestort, in verband met het verwerken en controleren van de intekenlijsten.
  • De deelnemers in het team moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn (op 5 mei 2023)
  • De deelnemers moeten van tevoren doorgegeven worden aan BFO.
  • Per vereniging/stichting hanteren we 1 contactpersoon. Zegt binnen jouw team een persoon af? Dan is jouw vereniging/stichting zelf verantwoordelijk voor het vinden van een vervanger.
  • Deze actie is speciaal voor Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) opgezet om teams aan te trekken die samen achter de bar gaan staan. De actie geldt niet voor andere vrijwilligersfuncties.

Door middel van deze actie zijn wij in staat om complete teams aan te trekken voor de horeca. Het voordeel hiervan is dat deze teams elkaar onderling kennen en meestal goed ingespeeld zijn op elkaar. Dit versterkt vaak de samenwerking. Natuurlijk leer je ook heel veel nieuwe mensen kennen, want je werkt altijd met meerdere teams tegelijk achter een bar.

Ads

Partners

vfonds groot

45mei nieuwProvincie Overijssel Beeldbepalend Evenement 150x150gemeentezwolle hervormdweeshuis2017 150x150  Hanzestrohm abbottsenaperformerswindesheim2022 150Landstede 150x150 1Deltion 150x150 1bloemink FNV 150x150heineken150x150c

Bekijk alle partners van het Bevrijdingsfestival Overijssel. 

login 

© Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden |  website en ict support: ICT for Events