Op het festivalterrein is een afgeschermde, exclusieve VIP-ruimte die alleen toegankelijk is met een bandje die je krijgt als je een VIP-ticket koopt.  In deze Press & Guest area drink je uit een glas, kun je tegen betaling gebruik maken van een exclusieve menukaart en word je bediend. Ook kunt je gebruik maken van (normale) toiletten en deelnemen aan speciale backstage rondleidingen. Het speciale bandje geeft je toegang tot het VIP-Vak voor het podium en VIP-Stage op het podium. Zo sta je bij je favoriete optreden vooraan, zonder te dringen. Er zijn twee soorten tickets. Een normaal ticket en een zakelijk ticket (met of zonder lunch).  Door een betaalde ticket af te nemen, steun je het festival. Tickets zijn hier te koop. 

Bevrijdingsborrel

De Bevrijdingsborrel is een borrel voor alle partners, sponsors en zakelijke relaties van het festival. Het is de plek om te netwerken en andere bedrijven te ontmoeten. Deze borrel vindt plaats in een afgesloten gedeelte van de Press & Guest waar we samen proosten op onze vrijheid. De Bevrijdingsborrel start om 13.15 uur. Met een zakelijke ticket heb je toegang tot deze Bevrijdingsborrel. Daarnaast heb je met je zakelijke ticket eerder toegang en heb je al vanaf 11.30 uur de tijd om in de P&G andere zakelijke relaties te ontmoeten. 

Tickets op maat

Het is ook mogelijk een ticket op maat samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een VIP tafel voor je personeel, tickets voorzien van bedrijfslogo inclusief consumptiemunten of een lunch/diner voor relaties of medewerkers. Wat jij wil.  Interesse in een ticket op maat? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op. 


ADS

PARTNERS