Skip to main content

BFO Sfeerproeverij

Wegens het grote succes van de BFO Sfeerproeverij van vorig jaar hebben wij besloten dit komend jaar nog eens over te doen!
Kom naar de BFO Sfeerproeverij en ontdek wat er allemaal komt kijken bij de opbouw van het Bevrijdingsfestival Overijssel!

Als gewaardeerde sponsor, partner, ouder van vrijwilliger of buurtbewoner nodigen we je uit voor deze exclusieve avond. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het festival.

Op donderdagavond 2 mei ben je vanaf 19:00 uur van harte welkom in het medewerkersrestaurant op Park de Wezenlanden. De avond zal starten met een rondleiding over het festivalterrein, waarbij je toegang krijgt tot gebieden die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Ook kun je je familie laten zien waar je zo hard aan werkt of als sponsor je relatie of medewerkers laten zien waarom je BFO steunt.

Na afloop van de rondleiding zal de avond gezellig afgesloten worden, onder het genot van een hapje en een drankje. Kom jij op donderdagavond 2 mei naar onze BFO Sfeerproeverij? Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier.


Waar: Park de Wezenlanden | Medewerkersrestaurant (bevind zich op het basketbalveldje)
Wanneer: Donderdag 2 mei 2024
Deuren open: 19:00 uur
Start programma: 19:15 uur
Einde programma: 21:00 uur