Skip to main content

Vacatures

Twee weken lang wordt er door ruim 800 vrijwilligers geploeterd, gelachen, gezellig samen gegeten, geklommen, gelopen, grapjes uitgehaald en heel hard gewerkt om het festival tot een groot succes te maken. 

Bevrijdingsfestival Overijssel is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en verenigingen die ons team willen versterken. Hekken sjouwen, biertjes tappen, decoratie, publieksservice, lichten inhangen, banieren ophangen, meewerken in het medewerkersrestaurant, artiesten in de watten leggen in een van de backstage area's, rondleidingen geven en ga zo maar door...  Of je nou 1 dag werkt, enkele dagen of twee weken lang. Dat bepaal je zelf. 

Lijkt het je leuk om te helpen op Bevrijdingsfestival Overijssel? Vul dan het aanmeldformulier in. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons team op Bevrijdingsfestival Overijssel, maar wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan eens naar onze functieomschrijvingen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande knop. 

Aanmelden als vrijwilliger blauwe button  button ikhebeenvraag

ADS