Milieu

Bevrijdingsfestival Overijssel is op zoek naar Milieustrijders! Zit jij of ken jij een vereniging die daarbij wil helpen? Uiteraard krijg je een vergoeding gebaseerd op het aantal gewerkte uren.5 mei

Als je in het Milieuteam zit op 5 mei betekent dit dat je verantwoordelijk bent dat andere teams altijd afval kunnen weggooien. Jij zorgt er voor dat volle containers worden vervangen voor lege containers. Samen met jouw teamleden houd je het terrein schoon voor het milieu, de festivalbezoekers, de vrijwilligers, artiesten en crew. Ontzettend dankbaar werk, iedereen wordt er gelukkig van als er schone faciliteiten zijn.
Mogelijke shifts:
10:00-18:00 uur
17:00-01:00 uur

7 en 8 mei
Als je in het Milieuteam zit op 7 en 8 mei betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor het schoonhouden van het festivalterrein. Dit kan door met een zak en een prikker over het terrein te paraderen.
9:00-17:00 uur

Wat biedt Bevrijdingsfestival Overijssel?

- Je leert veel verschillende mensen kennen.
- Je werkt in een gezellig en enthousiast team.
- Je doet een fantastische ervaring op en het is heel leerzaam.
- Je wordt onderdeel van de gezellige BFO familie.
- Je wordt vriend van BFO.

Eten en drinken wordt natuurlijk voor gezorgd + je krijgt hét BFO t-shirt en trui

Een deel van het milieuteam wordt geleverd door verenigingen die op deze manier een leuke vergoeding voor hun clubkas kunnen verdienen. Omgerekend zo’n €5,00 per uur. Dus zit je bij een leuk team of vereniging en wil je een zakcentje verdienen? Neem contact op met de vrijwilliger coördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanmelden als vrijwilliger blauwe button  button ikhebeenvraag

 

Ads

Partners

vfonds groot

45mei nieuwProvincie Overijssel Beeldbepalend Evenement 150x150gemeentezwolle hervormdweeshuis2017 150x150  Hanzestrohm abbottsenaperformerswindesheim2022 150Landstede 150x150 1Deltion 150x150 1bloemink FNV 150x150heineken150x150c

Bekijk alle partners van het Bevrijdingsfestival Overijssel. 

login 

© Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden |  website en ict support: ICT for Events